Sposób przygotowania

Miękkie masło utrzeć na puszystą masę. Cały czas ucierając dodawać cukier puder i jaja. Na koniec dodawać wiórki kokosowe i migdały drobno posiekane. Wymieszać. Powstałą masę włożyć do lodówki na godzinę.
Następnie posiekać drobno herbatniki, dodać do masy i wymieszać. Z masy formować kulki wielkości orzecha włoskiego. W środek włożyć orzeszek laskowy. Każdą kuleczkę obtoczyć w kokosie. Kulki przed podaniem trzymać w lodówce.
Smacznego:)

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    Świetny przepis :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    pyszny deser:)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    ale fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    rewelacyjny pomysł i koniecznie muszę wypróbować, bo są przepyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Renata22

    świetne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jerry1

    ciekawe czy podobne są w smaku do prawdziwego rafaello
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    świetny przepis,wypróbuję na pewno
  • 3
    original
    Opublikowano

    joanna77

    zabieram przepis do swojej księgi
  • 1
    original
    Opublikowano

    parysek10

    muszę wypróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    parysek10

    muszę wypróbować
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    melonik

    mniam mniam
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    pyszności, takie kulki uwielbiam
  • 0
    original
    Opublikowano

    dagmara020

    wyglądają apetycznie:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !