Sposób przygotowania

Ziemniaki obrać pokroić w kostkę ,obsmażyć na smalcu. Z mąki i odrobiny smalcu robimy jasną zasmażkęc którą rozprowadzamy przecierem i śmietaną. Tym zalewamy ziemniaki chwilę dusimy. Grzyby kroimy na mniejsze kawałki i smażymy z drobno pokrojoną cebulą, dodajemy do ziemniaków. Razem dusimy do miękości.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    smaczniutkie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    smaczne
  • 3
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    och, ja takie lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    smaczne!!!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    połączenie warte grzechu
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    A w lesie susza i nie ma grzybów:(
  • 0
    original
    Opublikowano

    sara1

    pyszne jesienne danie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !