Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Żółtka oddzielić od białek. Z białek ubić pianę, w trakcie ubijania dodawać po trochu cukier, ubić na sztywno. Do piany stopniowo dodawać żółtka i mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia, delikatnie wymieszać. Ciasto wylać na blachę wysmarowaną tłuszczem.


Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Jarlin

    apetyczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ewa6274879

    smakowite ciasto ze śliweczkami :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Renia1

    wyglada pysznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    pychotka
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wiola28a

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !