Sposób przygotowania

Mleko, mąkę i proszek do pieczenia wsypujemy do miski. Wbijamy jajko i mieszamy tak długo aż nie będzie grudek. Musimy osiągnąć konsystencję gęstej śmietany.Pod koniec dodajemy 1 łyżkę gazowanej wody.

Smażymy na patelni bez tłuszczu.

W osobnej miseczce mieszamy serek Arla z pietruszką i startym na tarce o małych oczkach oscypku. Nakładamy cienką warstwę na naleśnika i zawijamy. Kroimy na 4 małe części i przewiązujemy nitką oscypka.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    sylwia / sytofala

    zachwycił mnie sposób podania :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika111

    super :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    bardzo mi miło :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    treonina

    bomba!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    dziękuję
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnyeshka

    uwielbiam takie małe przekąski :) do tego wyglądają naprawdę smakowicie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !