Sposób przygotowania

Kromki chleba (bez skórek) kroimy w średnią kostkę (o boku około 1 cm). Na gorące masło wrzucamy pokrojony chleb i podsmażamy aż zbrązowieje, posypujemy obficie czosnkiem granulowanym, mieszamy i podajemy grzanki do dowolnej sałatki.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    halinka1011

    świetny przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    halinka1011

    świetny przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    tak naprawdę nigdy jeszcze nie robiłem grzanek, ani do zupy ani do sałatki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Renia1

    grzanki czosnkowe ubóstwiam je
  • 1
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Dobre.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !