Sposób przygotowania

Krok 1 / 8

Miąższ dyniowy pokroić w kostkę o boku ok 1,5-2 cm i wrzucić do rondla. Podlać 2 łyżkami wody, przykryć i dusić najpierw na małym, a później na średnim ogniu do miękkości. Przelożyć na sito i odcedzić, jednocześnie studząc.


Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Jarlin

    pomysłowe
  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewasylwia

    smakowite kluseczki
  • 4
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    też robię podobne, bardzo je lubimy
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Lubię :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    ciekawy pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    Uwielbiam dyniowe smaczki, a kluseczki zapowiadają się smakowicie :P
  • 0
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    pomysłowe bardzo
  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    Świetny pomysł :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    pięknie wyglądają, są smaczne no i nikt nie marudzi, że musi jeść warzywa :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Zosia1

    świetnie wyglądają

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !