Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pieczarki z kukurydzą

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

pieczarki 0,5 kg.
kukurydza w puszce 1 sztuka
śmietana 12% 4 łyżki
czosnek 5 ząbków
Zioła prowansalskie suszone Prymat 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: Pieczarki z kukurydzą

Pieczarki kroimy drobno i dusimy na maśle, następnie dodajemy odcedzoną kukurydzą i czosnek przepuszczony przez praskę. doprawiamy ziołami i dodajemy śmietaną. dokładnie mieszamy. Podajemy z makaronem lub ziemniakami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

KOBRA 30.11.2012 00:44
fajne
Iwusia 15.01.2012 22:10
szybka i smaczna
1j1o1l1a1 07.10.2011 16:05
ciekawe połączenie:)
halinka1011 06.10.2011 19:19
świetny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak