Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Gulasz z serc drobiowych

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

serca kurczaka 80 dag
cebula 1 średnia
czosnku 2 ząbki
majeranku 1 łyżka
pieprz do smaku
sól do smaku
olej do smażenia 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Gulasz z serc drobiowych

Kroki postępowania

1
Serduszka oczyścic (ja ścinam cały tłuszczyk i wystające żyły), umyć. W rondelku rozgrzać olej i wrzucić serca, oprószyc majerankiem
Krok 1 - Gulasz z serc drobiowych foto
2
Gotować, az odparuje cały płyn i dalej smażyć
Krok 2 - Gulasz z serc drobiowych foto
3
Wlać szklanke wody i dusić ok. godziny. Dodać czosnek i doprawić do smaku
Krok 3 - Gulasz z serc drobiowych foto
4
Gotować jeszcze ok. 10 minut. Podawać z kaszą lub ziemniakami
Krok 4 - Gulasz z serc drobiowych foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kate.500 28.07.2012 14:39
smaczny
Dorian 16.05.2012 09:24
pycha
Mariusz10 24.12.2011 10:22
super
Dorota59 06.10.2011 21:38
bardzo lubię taki gulasz i też często robię

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak