Sposób przygotowania

1. Cukier, żółtka, margarynę utrzeć.
2. Sparzyć cytrynę – zetrzeć skórkę, oddzielnie wycisnąć sok, dodać skórkę do ucieranej masy.
3. Dalej do masy dodać mąkę zmieszaną z proszkiem do pieczenia i delikatnie wymieszać.
4. Piec 40 minut w temperaturze 175 stopni.

LUKIER: cukier puder s sokiem z cytryny

Komentarze

  • 0
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    musi być smaczny
  • 0
    original
    Opublikowano

    SyMiki

    pychotka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krzysztof31

    ja uwielbiam babkę cytrynową
  • 3
    original
    Opublikowano

    Magda60

    swietna
  • 3
    original
    Opublikowano

    agogo2

    super
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Tomek13

    dobre
  • 2
    original
    Opublikowano

    Magda60

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    ajres

    dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !