Sposób przygotowania

Kapustę pokroić, ananasa pokroić w ćwiartki a następnie w kostkę, szczypior i pietruszkę drobno pokroić wszystko razem wymieszać. Z 1/2 pomarańczy zetrzeć skórkę i wycisnąć sok, do soku dodać miód-rozpuścić, wymieszać ze śmietaną dodać 1/2 łyżeczki skórki, curry doprawić solą i pieprzem. Tak powstałym sosem polać kapustę i udekorować wierzch natką.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    jeta72

    warte spróbowania :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    ciekawy pomysł
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Barbara/zuza22_85

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    smaczna
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    ostatnio bardzo lubię takie połaczenia z owocami

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !