Sposób przygotowania

Każdą porcję schabu wieprzowego rozbić tłuczkiem na cienkie porcje. Posolić z obu stron. Następnie każda porcje po kolei panierować w mące, następnie w roztrzepanym jajku oraz w bułce tartej. Kłaść każdą porcję na rozgrzany na patelni olej. Upiec z jednej strony, przewrócić, i an to zetrzeć ser żółty, zapiec drugą stronę pod przykryciem. Smażyć aż ser się roztopi. Idealne do ziemniaków.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    octo

    uwielbiam wszystko z dodatkiem żółtego sera
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    pioge7

    mniam
  • 3
    original
    Opublikowano

    owocówka

    świetne
  • 2
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    uwielbiam takie
  • 2
    original
    Opublikowano

    plocia

    Schaba zjem z przyjemnością pod każdą postacią

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !