Sposób przygotowania

Makaron ugotować w osolonej wodzie al\'dente. Kapustę kiszoną pokroić drobno i też ugotowac w wodzie, aż bedzie miekka. Na patelni usmażyc na złoty kolor cebulkę, dodać pokrojoną w kostkę kiełbaskę, na koniec dodać świeże maggi również pokrojone , oprószyć lekko solą, pieprzem, przyprawą Smakmix, lub inną ulubioną. Połączyć to z kiszoną kapustą i lekko jeszcze poddusić, a potem wymieszać z makaronem. Smacznego!

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Pyszna potrawa.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Andzia1977

    b.lubie łazanki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    masz raję,są przepyszne !
  • 0
    original
    Opublikowano

    ronald88

    supcio

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !