Sposób przygotowania

Krok 1 / 5

Do gorącej wody (zagotować i chwilę odczekać) wsypujemy żelatynę i dokładnie mieszamy aż się rozpuści. Gdy żelatyna się rozpuści wsypujemy glukozę i ponownie mieszamy do czasu rozpuszczenia.


Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Magdalena67

    ładnie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Weronika_eM

    przepiękne
  • 1
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    bardzo fajna:)
  • 0
    100_3053
    Opublikowano

    Barbara40

    Swietne, nigdy nie robilam i najwyzszy czas sprobowac
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Anna146

    w końcu dokładny i prosty przepis na masę cukrową, dzięki :-)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Ewa/kalapurtka

    Super
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    w rękach osoby ze zdolnościami plastycznymi dzięki temu przepisowi mogą powstać dzieła nie tylko sztuki kulinarnej ;o)
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    piękne różyczki
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    piękne różyczki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !