Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta jajeczna ze szczyporkiem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

żółtko jajek 1 sztuka
sól do smaku
pieprz do smaku
szczypiorek 0,5 pęczka
jajko ugotowane na twardo 5 sztuk

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta jajeczna ze szczyporkiem

Ugotowane jajka przepuszczamy przez maszynkę do mielenia. Szczypiorek płuczemy, drobno siekamy, dodajemy do jajek, dodajemy żółtko, doprawiamy do smaku. Podajemy z pieczywem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ela15 25.11.2014 13:13
lubię pasty jajeczne
KAROLINA56
KAROLINA56 03.02.2012 13:27
SUPER
maryśka 10.10.2011 11:04
zdjęcie nie jest moje
Izabela/bella81 10.10.2011 00:07
pasta super, zdjęcie faktycznie \"ciekawe\" ;)
Henryka2 06.10.2011 22:16
pyszna pasta, artystyczne zdjęcie
owocówka 06.10.2011 17:28
mniam
myycha13 06.10.2011 16:31
uwielbiam takie sniadanka :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak