Sposób przygotowania

Ugotowane jajka przepuszczamy przez maszynkę do mielenia. Szczypiorek płuczemy, drobno siekamy, dodajemy do jajek, dodajemy żółtko, doprawiamy do smaku. Podajemy z pieczywem.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    myycha13

    uwielbiam takie sniadanka :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    owocówka

    mniam
  • 1
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    pyszna pasta, artystyczne zdjęcie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    pasta super, zdjęcie faktycznie \"ciekawe\" ;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    maryśka

    zdjęcie nie jest moje
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    SUPER
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    lubię pasty jajeczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !