Sposób przygotowania

Mięso myjemy, kroimy w paski, marynujemy cala noc w maślance. Następnie mięso osuszamy przyprawiamy do smaku. Smażymy na rozgrzanym tłuszczu na złoty kolor. Frytki również smazymy na złoty kolor , mięso podajemy z frytkami , można polać keczupem.

Komentarze

  • 1
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    Jakie piękne zdjęcie! Zachęca do wypróbowania!
  • 1
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    Zgadzam się z Panią Henryką, zdjęcie świetne:) plus maślanka jest fantastyczna do marynowania mięsa :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    apetyczne:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia21

    mmm
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia21

    mmm
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    AGNIESZKA144

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Łucja1

    świetny pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jagódka77

    muszę kiedyś wypróbować

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !