Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka do obiadu

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta pekińska 20 dkg
por 5 dkg
jabłko 1/2 sztuki
pomidory 2 sztuki
rzodkiewki 6 sztuk
sól do smaku
pieprz do smaku
majonez 3-4 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka do obiadu

Kapustę poszatkować. Dodać do niej obrane i starte na tarce jabłko, pokrojonego w półplasterki pora, pokrojone w kostkę pomidory, pokrojone w półplasterki rzodkiewki i majonez. Wszystko wymieszać. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Podawać do obiadu.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Marlena/Kinia 03.12.2011 09:32
szybka i niedroga suróweczka. Pyszności dla podniebienia:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak