Sposób przygotowania

1. Śledzie pokroić w kostkę, gotować przez 20 min.
2. Sos: 1 szklanka wody + ¼ szklanki oleju + ½ szklanki octu + 3 łyżki cukru + 1 łyżka soli + 1 mały koncentrat + 3 łyżki ketchupu + 4 cebule pokrojone w paski gotować przez 5 min.
3. Dodać wcześniej ugotowane śledzie, całość gotować jeszcze przez 3 min.
4. Podawać mocno schłodzone w lodówce.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata112

    słyszałam o tych śledziach, muszę zapytać w rybnym
  • 2
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !