Sposób przygotowania

Z mięsa, sera, 1 jajka i przypraw wyrobić jednolitą masę. Formować z niej małe kotlety, obtaczać w roztrzepanym jajku oraz bułce tartej i smażyć z obu stron na rumiano. Podawać z ziemniakami i surówką sezonową

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Mariposas

    Trochę inne mielone , fajny przepis
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    do obiady jak znalazł
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAŁGORZATA108

    Dobry pomysł na niespodziankę dla gości na imieninach.
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    szajba2

    lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    fajne:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    uwielbiam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !