Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

schabowy z sosem kaparowym

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

schab bez kości 50 dkg
cebula 1 szt
bulion drobiowy 150 ml
smietana 18% 15 dkg
sól
pieprz
czonsek
masło 2 łyż
kapary 10 dkg

Przepis i sposób przygotowania na: schabowy z sosem kaparowym

schab podzileić na kawałki rozbić lekko i natrzec czosnkiem. Cebulę pokroić w kostkę i zeszklić na maśle dodac pokrojone drobno kapary i dodac bulion chwile gotujemy i dodajemy kawałki schabu i gotujmey do miękkości pod koniec dodajemy śmietanę i doprawiamy do smaku .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Pietruszka 01.02.2013 10:25
smaczny
[email protected] 03.02.2012 14:14
mniam
ronald88 11.10.2011 15:24
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak