Sposób przygotowania

Seler obrać, opłukać i zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Dodać zsiadłe mleko, mąkę, jajka, drobno posiekaną cebulę, natkę pietruszki i paprykę. Przyprawić solą i starannie wymieszać. Kłaść łyżką na rozgrzany tłuszcz małe placki i smażyć z obu stron na rumiano. Podawać polane kwaśną śmietaną lub stopionym masłem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    MAŁGORZATA108

    Jak na jedzenie wegetariańskie trzeba dodać strasznie dużo soli.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    Smaczne placki.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata113

    Ja nie przepadam za selerem.
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    selera nie lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    ana00

    hmm...placki z selera?ciekawe ;) ale nie przepadam za selerem
  • 6
    original
    Opublikowano

    plocia

    z selera ?? pierwsze słyszę :) ale pewnie smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Ciekawy pomysł, nigdy takich nie jadłam :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    z pewnością wypróbuję
  • 4
    original
    Opublikowano

    rakow2

    z selerem nawet nie zaczynam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Babciagramolka

    Z selera nie robiłam- warte wypróbowania
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    szajba2

    mnie raczej nie zachęca
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    jeszcze nie próbowałam takich placków
  • 1
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    to nie dla mnie:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawy pomysł
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawy pomysł
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawy pomysł
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kriso

    super przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !