Sposób przygotowania

Krok 1 / 5

Schab umyć osuszyć, naciąć w schabie nożem kieszonki, pokroić schab z naciętą kieszonką na porcje.
Każdą kieszonkę oprószyć solą i pieprzem.
Do każdej kieszonki nałożyć sporo sera żółtego w plastrach.


Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    sylwia / sytofala

    piękne i smaczne :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    sylwia / sytofala

    piękne i smaczne :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    sylwia / sytofala

    piękne i smaczne :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ale kuszące kieszenie...
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    wiola28a

    i obiadek gotowy
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    jeśli ktoś ma dość kotletów schabowych - przepis idealny :o) zmieniając ser na inny ulubiony dodatek mamy nieskończoną ilość wariacji na temat tego dnia. Polecam!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !