Sposób przygotowania

Cebulę pokroić w kostkę, zeszklić na rozgrzanym oleju dodać borówki podsmażyć kiedy zmiękną posolić, popieprzyć dodać łyżeczkę cukru, chwilę podsmażyć, dodać pokrojone w dość duże paski piersi i smażyć do miękkości. Na koniec danie posypać zieloną pietruszką.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    wyglądają bardzo apetycznie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    interesujące
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ela16

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    extra
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawy pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !