Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

masa śmietankowa

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

śmietana 18 proc 1 szt
cukier 0,75 szkl
cukier waniliowy 1 szt
Żelatyna wieprzowa Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: masa śmietankowa

żelatynę rozpuscic w 1,2 szkl wody lekko gorącej by napęczniała. śmietane miksujemy z cukrami i gdy juz bedzie ubita dodajemy zelatyne i lekko mieszamy. masa gotowa do smarowania na tort

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak