Sposób przygotowania

Makaron gotujemy al dente- odcedzamy, polewamy zimną wodą- oddzielamy.
Na rozgrzaną oliwę wrzucamy posiekany czosnek i cebulę, a następnie mięso- smażymy- dodajemy pastę pomidorową, kostki rosołowe i przyprawy, a na koniec odcedzoną fasolę.
Napełniamy muszle farszem- posypujemy startym serem.
Możemy również zapiec.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    eewelina

    jadłam niedawno podobną potrawę - bardzo smaczna...
  • 1
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    pomysłowe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    calliope

    oryginalne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    zdzislawa2

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    fajne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Natalia40

    extra
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    rutynka

    Bardzo apetyczne!:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    skusiłabym się na to danie:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    świetne danie
  • 1
    p8230976
    Opublikowano

    monika141

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Iwona45

    palce lizać
  • 2
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    świetne!!!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    wyglądają pysznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    super!!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kas2

    wyglądają mega apetycznie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !