Sposób przygotowania

1. Cebule i czosnek obierz, posiekaj razem z grzybami. Rozgrzej olej, podsmaż cebulę, dodaj do niej grzyby z pomidorami i czosnek. Dopraw solą i pieprzem.
2. Żółtka ubij z mlekiem. Dodaj mąkę oraz warzywa z grzybami, wymieszaj z piana ubitą z białek, dopraw solą, pieprzem i gałką. Foremki wysyp połową parmezanu. Nałóż masę, posyp resztą sera. Suflety piecz ok. 25 min w temp 180 stopni. Posyp natką.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    karolina1869

    ciekawy przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    to dość trudne ale do odważnych świat należy
  • 3
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    ciekawe jak by z pieczarkami smakowało?
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota37

    Jaki dobry
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    ciekawa propozycja

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !