Sposób przygotowania

Na rozgrzaną oliwę wrzucamy posiekany czosnek i cebulę- chwilkę podsmażamy i dodajemy mięso mielone, a następnie pokrojone papryki- smażymy wszystko aż mięso przestanie być różowe.
Do mięsa dodajemy pomidory, kostki rosołowe i przyprawy- dusimy wszystko pod przykryciem 20 minut.
Na koniec dodajemy odcedzoną fasolę i kukurydzę.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kriso

    ciekawy przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    calliope

    musi być ostre :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    zdzislawa2

    fajne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    szybkie danie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Natalia40

    uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    pyszne:)osstre:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Jak ktos lubi coś pikantnego to ja to polecam.
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    podoba mi się
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Iwona45

    takie dania uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    iza15

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    SylwiaMagdaSabin

    bardzo fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    wygląda rewelacyjnie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Aleksandraa

    pycha
  • 0
    20151106_180026
    Opublikowano

    Konczi

    uwielbiam - idealne !

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !