Sposób przygotowania

Makaron gotujemy al dente w osolonej wodzie- polewamy zimną wodą- odcedzamy i układamy oddzielnie.
Tuńczyka odcedzamy i mieszamy z pokrojonymi drobno jajkami, posiekanym szczypiorkiem, majonezem i przyprawami.
Farszem napełniamy muszle.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    aniapetr

    pychotka
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    calliope

    super przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    zdzislawa2

    pyszności
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Natalia40

    wow
  • 1
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    lubię sałatki z tuńczykiem:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    ciekawa
  • 1
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Podobają mi się wszystkie Twoje pomysły na muszle.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !