Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z porem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta pekińska 15 dkg
por 1 średnia sztuka
jabłko 1 sztuka
majonez 2 czubate łyżki
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z porem

Kapustę poszatkować. Dodać do niej obrane i starte na tarce o dużych oczkach jabłko, pokrojony w półplasterki por i majonez. Wszystko wymieszać. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Podawać np. do obiadu.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Sroczka 01.02.2014 22:55
Do obiadku z chęcią zjem taką surówkę.
Bernadeta1 30.08.2013 15:29
smaczny dodatek do obiadu
Weronika_eM 28.12.2011 14:58
pyszna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak