Sposób przygotowania

Makaron gotujemy al dente- odcedzamy- polewamy zimną wodą i układamy oddzielnie .
Na rozgrzaną oliwę wrzucamy najpierw posiekany czosnek, por, pokrojone salami i papryczki chili- a następnie pokrojoną paprykę i pieczarki- przyprawiamy wszystko i smażymy.
Farszem napełniamy muszle.
Podajemy na ciepło lub na zimno.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Lotar

    Smaczne :-)
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    świetny pomysł na przystawkę
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mikrusiak

    wow... robi wrażenie...:P
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Natalia40

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    dianix

    jak pikantne to dla mnie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Lesia

    ciekawe wykorzystanie makaronu
  • 1
    original
    Opublikowano

    Lesia

    ciekawe wykorzystanie makaronu
  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    idealna przekąska
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    smacznosci
  • 1
    original
    Opublikowano

    hastalavista

    pyszne :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    ajres

    smaczne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    super wyglądają
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Detaminy

    Super przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    magdziorka6

    świetna przekąska
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    smaczna wersja

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !