Sposób przygotowania

Twarożek mieszamy z chrzanem, koperkiem i przyprawami- smarujemy nim plasterki szynki i zwijamy w rulony.
Każdy rulon kroimy poprzecznie w małe roladki.
Świetna przekąska- sprawdza się doskonale na wszystkich imprezach.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    przejs

    fajne, takie minimalistyczne w wyglądzie, wyraziste w smaku
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mikrusiak

    naprawdę fajny pomysł...:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Natalia40

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    super pomysł
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zdzislawa2

    świetne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Marta41

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    wspaniała przekąska

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !