Sposób przygotowania

Filet z indyka kroimy na podłużne kawałki.

Miód, musztrdę, oliwę z oliwek, sól, pieprz i chilli dokładnie mieszamy do uzyskania jednolitej konsystencji, dodajemy kawałki indyka i mieszamy.

Całość wylewamy na rozgrzaną teflonową patelnię (nie trzeba dodawać już oleju do smażenia) i dusimy kilka minut na bardzo wolnym ogniu ciągle mieszając aby sos się nie przypalił.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    ale pyszności- mięsko pierwsza klasa
  • 0
    original
    Opublikowano

    Koper

    miód i musztarda- musiało wyjść pyszne :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata73

    ciekawy w smaku

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !