Sposób przygotowania

W garnku gotujemy lekko osolona wodę .Gdy woda się zagotuje dajemy makaron wyłączamy palnik nakrywamy zostawiamy na 10 min . Makaron odcedzamy .
Bakłażana myjemy suszymy i kroimy w plasterki .solimy i odstawiamy na 20 min . Płuczemy w wodzie ,suszymy papierowym ręcznikiem .Robimy to żeby pozbyć się goryczki . Następnie smażymy na patelni teflonowej lub grillowej z obu stron.Kroimy na paseczki dodajemy do makaronu . Dodajemy także kawałki wędzonego łososia.POsypujemy posiekaną dymka i kropimy sosem sojowym .

Komentarze

  • 1
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    Podajemy na ciepło
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Reda

    Aha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !