Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Klops z otrębami

2.0
(1)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

wołowina 500 gram
pierś z indyka 300 gram
otręby owsiane 5 łyżek
jajko 3 sztuki
cebula biała 1 duża
Pieprz biały mielony Prymat do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Klops z otrębami

Mięso zmielić. Oręby namoczyć w wodzie i dodać do mięsa, cebulę pokroić w kostkę i dodać też do mięsa, dodać jaja i przyprawy. Wyrobić, uformować klops i piec w piekarniku w 200 stopniach ok. godzinę.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

manaika 18.03.2012 12:18
ciekawy pomysł
usmiech 12.03.2012 09:50
ciekawe
barbara11561 12.02.2012 00:15
ciekawy przepis
iknbozka 13.01.2012 19:51
fajne
banditka 15.11.2011 19:59
z otrębami nie piekłam pomyslowe
Bartolomeo 18.10.2011 09:09
ciekawe
Magdalena1110 16.10.2011 01:00
pycha
agnieszka214 14.10.2011 07:18
ciekawy pomysł
MAR3STA 09.10.2011 22:23
fajny pomysł
iziona 05.10.2011 07:25
Robię klopsa,ale otrębów jeszcze nie dodawałam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak