Sposób przygotowania

Cukinie po umyciu kroimy wzdłuż na plastry. Marchew obieramy i również kroimy wzdłuż na plastry. Mięso z kraba osączamy i rozgniatamy oddzielając włókna. Porcję mięsa kładziemy na talerzu i dekoracyjnie otaczamy ją cukinią i marchewką. Dodajemy marynowany imbir. Na końcu polewamy sosem sojowym.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    nigdy nie jadłam kraba
  • 0
    original
    Opublikowano

    anulka69

    lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    ciekawa,nie jadłam takiej:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !