Sposób przygotowania

Krok 1 / 5

Biszkopt:
7 jajek,
1 szklanka cukru,
1 szklanka mąki,
1 kopiasta łyżeczka proszku do pieczenia.
Biszkopt pieczemy w sposób tradycyjny - ubijamy bialka, dodajemy cukier, a następnie żółtka, na koniec dodajemy makę zmieszaną z proszkiem i mieszamy łyżką. Ciasto wylewamy na blaszke posmarowaną od dołu i pieczemy 30-35 minut w temp 180*


Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Rafał17

    sliczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    sylwia / sytofala

    piękne , równiutkie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Monika111

    pyszne :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    apetycznie kusi
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewasylwia

    smakowite ciasto
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    bardzo apetyczne,mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jerry1

    smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !