Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Purre czosnkowe.

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

czosnek 3 główki
śmietana 100 ml
margaryna 25 g
sól, pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Purre czosnkowe.

Obrane ząbki włożyć do garnka i gotować ok. 20 min. ze śmietaną, solą i pieprzem. Po tym czasie zmiksować zawartość na gładką masę, dodać margarynę pokrojoną na małe kawałki. Delikatnie podgrzać do rozpuszczenia się margaryny.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

janek64 04.05.2012 13:35
Smaczne
zdzislawa2 06.12.2011 22:33
smaczne
calliope 05.12.2011 13:02
pycha
Magdalena67 17.11.2011 21:39
Dobre
Margo1 19.10.2011 11:12
apetyczne
Margo1 19.10.2011 11:12
apetyczne
halinka1011 04.10.2011 19:31
świetny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak