Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Tofu pokroić w kostkę. W naczyniu wymieszać oliwę z ulubioną marynatą i z pokrojonym czosnkiem. Wrzucić tofu i odstawić na całą noc do lodówki.


Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Jarlin

    Nie lubię tofu
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Dorota76

    może być dobre
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    sylwia / sytofala

    a ja nigdy Tofu nie jadłam , ale te kolory zachęcają mnie by spróbować , mniam :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    apetycznie wygląda, super
  • 2
    original
    Opublikowano

    teresa18

    bardzo apetyczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    elegancka
  • 0
    original
    Opublikowano

    mala2021

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kas2

    apetyczna. fajne kolorki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    ależ to smacznie wygląda .... takie kolorowe.... :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    rewelacja
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    brzmi groźnie ale jest bardzo prosta w wykonaniu. Jasne i dokładne opisy z pięknymi zdjęciami. Taką sałatką na pewno zaskoczymy pozytywnie nie tylko gości, ale też i domowników
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Klausia

    dobra sałatka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !