Sposób przygotowania

Krok 1 / 5

Kotlety z szynki kroimy na cienkie paski, smażymy na rumiano na głębokim oleju z dodatkiem ziół prowansalskich, pod koniec smażenia lekko solimy, ściągamy na talerz. Na tym samym oleju podsmażamy dość mocno pokrojone w 16 ziemniaki.


Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Jarlin

    Świetny i smakowity pomysł!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    pyszne i ładnie podanie
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    fajny mieszaniec
  • 1
    original
    Opublikowano

    Koper

    Ale same smakowitości :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !