Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

CIAPKAPUSTA

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

ziemniaki 1/2 kg
kapusta kiszona 1/2 kg
pieprz do smaku
smalec 1 łyżka
cebula 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: CIAPKAPUSTA

Ziemniaki i kapustę gotujemy osobno do miękkości.Następnie przysmażamy drobno pokrojoną cebulę.Ugotowane ziemniaki przeciskamy przez praskę i wszystko razem mieszamy doprawiając .Podajemy z mielonym lub sosem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

berys18 17.06.2013 18:05
ciekawa nazwa, ciekawy pomysł
IZABELA29 04.05.2013 11:59
nigdy tak nie robiłam
anemon 03.05.2013 19:58
Dla mnie to zupełnie nieznane danie, ale widzę, że dość popularne i chwalone za smak. Warto się przekonać.
natalia.doradca 12.11.2012 20:34
REWELACJA!!! bardzo bardzo smaczne:)
Ibag24 01.10.2012 18:56
pycha
Wacław 02.06.2012 10:44
pyszna potrawa,nie znałem jej
edi 05.04.2012 17:48
hha:P brzmi smakowicie:)
ben-ka 18.12.2011 10:37
ale nazwa:) pierwszy raz słyszę:)
junox 17.12.2011 19:04
pyszna
junox 17.12.2011 19:04
pyszna
smakoszek 31.10.2011 21:35
świetny obiadek
barbara11561 26.10.2011 22:36
bardzo taką lubię
Jastinka 26.10.2011 13:59
świetne
anja3107 19.10.2011 17:25
fajna nazwa
Kopiko1983 15.10.2011 18:51
a ja takiego czegoś nigdy nie jadłam! Muszę przyznać jednak, że fajnie brzmi
tatiana2 07.10.2011 18:56
U nas nazywa się to ciaperkapusta :) i najlepiej smakuje z mielonym ;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak