Sposób przygotowania

Krok 1 / 5

Ziemniaka i marchewkę obieramy, fasolkę płuczemy, odcinamy twarde końce. Ziemniaka kroimy na pół, gotujemy w lekko osolonej wodzie aż będzie lekko twardy. Marchew kroimy w talarki, fasolkę na 2-3 kawałki i gotujemy razem w lekko osolonej wodzie, odcedzamy.


Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Jarlin

    Śliczne warzywne róże :-)
  • 4
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Bardzo lubimy tak przygotowane warzywa.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    takie warzywka są przepyszne a te wyjątkowo apetycznie wyglądają

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !