Sposób przygotowania

Ser dokładnie mieszamy z mąką i jajkami, formujemy kluski, najlepiej tak jak kopytka i gotujemy w osolonym wrzątku ok 2 minut od momentu wypłynięcia na powierzchnię.

Na suchej patelni rumienimy bułkę, następnie dodajemy masło i polewamy kluski.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    pioge7

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    smakowite! :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    jolanta19

    uwielbiam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Żaneta1

    pysznosci;]
  • 0
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    u mnie często były z masłem i cukrem :) a nie jadłam ich już wieki :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !