Sposób przygotowania

Mięso wymieszać z ugotowanym lekko ryżem, dodac jajka, zioła, uformowac małe pulpety, obtoczyć w tartej bułce. Ugotować w pzrygotowanym wcześniej sosie.

Komentarze

  • -1
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    Obtaczać w bułce tartej do dotowania?! Nie pomyliły Ci się przepisy? Biedne maleństwo, któremu się takie specjały serwuje!
  • -1
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    Przepraszam, literówka, miało być \"do gotowania\".
  • 1
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    Klasyczna już metoda odpowiedzi - postawić minusa i sprawa załatwiona.No, cóz jesli tylko to jest w zasięgu możliwości....
  • 1
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    To masz tylko 3 konta? Postaraj się,to łatwe!
  • 1
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    Heńka, jeszcze zminusowałam od siebie! nie myśl że to \"kolejne\" konto użytkowniki, nie myśl że cię tu wszyscy lubią

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !