Sposób przygotowania

Krem do tortów przygotowujemy według przepisu,lecz nie dodajemy masła.Masę krówkową podgrzewamy by była lejąca,kremówkę ubijamy z cukrem na bitą śmietanę.
Składniki wykładamy warstwami w dużej tortownicy według kolejności:
1.herbatniki
2.krem do tortu
3.herbatniki
4.masa krówkowa
5.herbatniki
6.wiśnie
7.herbatniki
8.bita śmietana

Na wierzch można lekko posypać kawą rozpuszczalną. Wstawiamy do lodówki. Pyszne!

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Wanda6

    interesujący przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    ciekawy pomysl
  • 1
    original
    Opublikowano

    edi

    szybkie w przygotowaniu i pyszne:D koniecznie muszę spróbować:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !