Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Indyk po chińsku

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pierś z indyka
przyprawa do gyrosa
mieszanka chińska
marchew
cebula
grzybki mun
papryka
olej do smażenia
ryż
koncentrat pomidorowy

Przepis i sposób przygotowania na: Indyk po chińsku

Pierś z indyka pokroić i obtoczyć w przyprawach, podsmażyć.Warzywa pokroic w kostkę zagotować, dodać zarumienioną pierś, dusić na małym ogniu ok 25 min. Podawać z ryżem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

MagdaXXX 25.01.2013 20:45
uwielbiam grzybki mun
owca441 16.10.2011 08:41
mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak