Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

kapusta pekińska z grzybami

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta pekińska 1 szt
cebula 1 szt
grzyby leśne 1/2 kg
olej
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: kapusta pekińska z grzybami

Kapustę tniemy w paski płuczemy i gotujemy w niewielkiej ilości wody.Na maśle dusimy oczyszczone pokrojone grzyby z posiekaną cebulą.Wszystko mieszamy doprawiamy i gotujemy.Podajemy ze smażonymi ziemniakami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Krystyna32 06.10.2011 07:47
extra
Krystyna32 06.10.2011 07:47
extra

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak