Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Farsz z ryżu

2.0
(8)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ryż 1 szklanka
żółty ser 1/2 szklanki
cebula 2 szt
olej do smażenia do smaku
jajko 1 szt
koperdo smaku do smaku
sól, pieprz do smaku
papryka 2 szt
ketchup 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Farsz z ryżu

Ryż ugotować na sypko, posiekać cebulę w kostkę, dodać cebule do ryżu, dodać jajko, posiekaną paprykę, posiekać koper, dodać sól i pieprz oraz ketchup. Można tym farszem nadziewać pierogi lub naleśniki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

aacaac 07.09.2011 09:59
super
aacaac 07.09.2011 09:59
super
Iwusia 25.06.2010 10:33
farsz zapowiada się smaczny :)
Kate131 25.06.2010 07:37
pyszności
IZABELA29 25.06.2010 05:47
teraz to chyba naleśniki zrobię......

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak