Sposób przygotowania

Krok 1 / 7

Dynię kroimy w kostkę, kładziemy na blaszce wysmarowanej oliwą, posypujemy solą i listkami szałwii. Pieczemy w piekarniku nagrzanym do 180 stopni przez ok. 20 minut.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Już na blogu miałam skomentować i zapomniałam, teraz więc napiszę, że.... podziwiam Cię, że lepisz pierogi ręcznie i że takie śliczne brzegi Ci wychodzą.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magdalena67

    Ciekawy przepis.
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewasylwia

    cirkawe połączenie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Dorota76

    takich jeszcze nie jadłam ale super
  • 0
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    Ogromny plus za te warkoczyki:) mi nie wychodzą w ogóle :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    ależ pięknie zrobione !!
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka189

    Rewelacyjne, oddam wszystko za ten talerzyk pierogów!!!!
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    perfekcyjnie zrobione pierogi. Przepis na ciasto można wykorzystać również na pierogi z innym nadzieniem, chociaż bym polecał zacząć od tych dyniowych. Ich smak, może zaspokoić najwybredniejsze podniebienie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !