Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

zupka cebulkowa

2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cebula 60 dag
rosół z drobiu 2 l
słodka śmietanka 1 szkl
masło 3 łyżki
mąka 2 łyżki
sól, cukier do smaku
tosty 5 szt

Przepis i sposób przygotowania na: zupka cebulkowa

cebulę pokroić w kostkę podsmażyc na maśle zalać rosołem i gotować ok 20 minut przetrzeć dodać śmietanki i wymieszać z mąką doprawić zagotować tosty pokroić w kostkę podsmażyć zupę rozlać do bulionówek posypać grzankami

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak