Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

szybka surówka z kopru

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

koper włoski 300 gram
burak czerwony 1 szt
jabłko 1 szt
sok z cytryny do smaku
sól do smaku
cukier do smaku
olej do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: szybka surówka z kopru

Koper myjemy i kroimy. Buraka gotujemy, obieramy, ścieramy na tarce, tak samo z jabłkiem (jabłko ze skórka). Z soku z cytryny, oleju, soli i cukru robimy sos, którym polewamy surówke.

Przepis ten umieściłam takze na portalu gotujmy.pl pod nickiem noculos

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Justyna223 10.08.2011 07:34
nie jadłam takiej
Dorota71 21.09.2010 09:18
smakowite
dasada1 08.09.2010 11:36
bardzo fajny przepis
mundek1011 06.09.2010 23:48
super jest ta surówka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak